Het Span Moorkoppen

Assortiment

Breed assortiment van dranken en cadeaus

U kunt bij Het Span Moorkoppen terecht voor een zeer breed assortiment aan dranken. Van gedistilleerd tot (speciaal)bieren, wijnen en frisdranken; u vindt ze bij ons. Ook exclusieve(re) dranken hebben we in onze winkels. Nagenoeg al onze producten zijn leverbaar uit voorraad. Hebben we iets niet in de winkel, dan bestellen we het graag voor u. 

Voor elk budget

Door selectieve inkoop en eigen selectie van de lekkerste wijnen van verschillende wijnleveranciers biedt Het Span Moorkoppen voor elke smaak een passende wijn. We kopen scherp in, zodat ook aan elk budget is gedacht. Combineer dit met ons vakmanschap, brede kennis en jarenlange ervaring en u kunt rekenen op advies op maat. 

Originele cadeaus

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? We stellen het graag voor u samen en pakken het feestelijk in. Verder hebben we voor elk budget al cadeauverpakkingen voor u gemaakt. Deze staan klaar in onze winkels. 

Het Span Moorkoppen heeft onder andere in het assortiment:

  • Ruim tweehonderd witte, rode en rosé wijnen.
  • Meer dan honderdvijftig single malt en blended whisky’s.
  • Ons eigen jenever- en likeurmerk 'Het Span Moorkoppen'.
  • Originele cadeaus: er staan een aantal cadeaus klaar in de winkel, maar u kunt ook altijd zelf een cadeau samenstellen.
  • Uiteenlopende verhuurproducten voor feesten of andere gelegenheden.

 

Heeft u een vraag over het assortiment? Neem gerust contact met ons op.